Låt oss hjälpa dig

Vi är experter på elektricitet. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Installation av laddboxar

En av de typer av elinstallationer som vi kan hjälpa dig med är installationer av laddboxar. Vi erbjuder våra installationer till bra priser och förser dig med laddboxar som gör det oerhört mycket smidigare och enklare att äga en elbil istället för en fossildriven. På så sätt hoppas vi få fler svenskar att övergå till just elbilar vilket är mycket bra för klimatet.

img

Installation av solcellspaneler

En annan miljövänlig energilösning som vi kan hjälpa dig att installera är solcellspaneler. Dessa fångar upp energi från solen som de sedan omvandlar till elektricitet. De är inte heller bara bra för miljön, utan ger dig dessutom betydligt lägre energikostnader.

img

Termografering

Vi kan även hjälpa dig med termografering. Det är en metod som gör det möjligt att upptäcka eventuella fel i en elanläggning i ett tidigt stadium med hjälp av en värmekamera.

img

Belysning

Belysning är ett annat exempel på elinstallationer som vi kan hjälpa dig med. För oss spelar det inte någon roll vilken typ av belysning det rör sig om och vad omfattningen är, vi hjälper dig oavsett vilket.